Thursday, April 12, 2018

BETEX - PLatform Yang Menguntungkan Pengguna

Hasil gambar untuk betex bounty

Halo semuanya hari ini saya akan menjelaskan tentang BETEX sebuah platform terdepan di perdagangan derivatif keungan Peer to Peer. yang mungkin mempertarukan untuk masa depan satu sama lain. Tapi BETEX tidak akan ikut serta dlam taruhan BETEX hanya menyediakan layanan saja.

Cara kerja BETEX ada 6 yaitu :

  1. TRASFARANSI
  2. KEADILAN YANG BISA DI TERIMA
  3. COMMON POOL OF LIQUIDITY
  4. LEBEL PUTIH UNTUK BROKER
  5. PEMBAYARAN INSTAN dan
  6. TANPA DEPOSIT
BETEX mempunyai Model bisnis yang bisa membuat pola pikir bagi pengguna dari kekawatiran integritas platform untuk berfokus pada kapasitas sendri untuk menghasilkan keuntungan.
BETEX juga adalah satu-satunya platform yang dimna dari 95% dan didistribusikan untuk perdagangan dan itu sangat sukses.

BETEX juga memiliki 2 platform yang mempermudah pengertian tentang konsep di balik kumpulan liquiditas umumdan untuk mendemostrasikan cara kerjanya yaitu :
  1. GoBet.io 
  2. Betex.io
TOKEN BETEX
  • Token BETEX
  • Platform Ethereum
  • Tipe ERC20
  • Harga preICO 1 BETEX = 2 USD
  • Harga di ICO 1 BETEX = 3 USD
  • Token dijual 3.000.000
Distribusi token BETEX
  • 5% Pra-Penjualan Token Putaran 1
  • 15% Pra-Penjualan Token Putaran 2
  • 30% Penjualan Token
  • 10% Cadangan untuk broker (Vesting selama 6 bulan)
  • 8% Cadangan
  • 2% Bounty
  • 30% Pendiri dan tim (Vesting selama 6 bulan)
Distribusi dana BETEX
  • 40% Pengembangan Platform
  • 15% Pemasaran
  • 15% Dukungan Hukum
  • 15% Biaya Operasional
  • 5% Penelitian
  • 10% Cadangan
LIHAT Video Official BETEX


Untuk lebih jelas silahkan lihat di web dan contact BETEX di bawah ini :
Situs Resmi : https://betexlab.com/

Penulis : kertasi
Eth : 0x73bBf76D7499Ca2A930095355184b798b2c31C5A

Tuesday, April 10, 2018

MIDEX

Hasil gambar untuk midex ico review 

MIDEX. Schimbul de active digitale și platforma financiară. Printre proiectele de vârf ale Midex se numără deja schimbul de monedă de valori criptocurrency, care funcționează deja sub licență. MIDEX Deci, acum este o platformă găzduită pentru: 1. MIDEX Exchange 100% schimb juridic API deschise tranzacțiile comerciale non-stop pe cheile private de blockchain sunt întotdeauna accesibile pentru clienții de schimb agregator pentru arbitraj simplu 2. carduri de debit bancare MIDEX ATM-uri proprii serviciul de escrow 3. Midex Trust fund. Piata de administrare a activelor 4. Midex Credit P2P credit marketplace 5. Dezvoltare Midex Business Blockchain pentru companii. Să facem împreună! Alăturați-vă vânzărilor Token!

Prima platformă financiară cripto-financiară inovatoare
instrumente și servicii MIDEX furnizează soluții unice pe baza blockchain, which nu are analogii existente în lume și oferă soluții revoluționare în ceea ce privește consolidarea lumii cryptocurrencies clasice și a sistemelor de finanțare. Combinația de rețele neuronale și inteligente contracte controlează majoritatea proceselor din cadrul ecosistemului MIDEX, eliminând astfel posibilitatea de greșeli și compromisuri.

Schimb unic de criptare a valutei
Midex Exchange este un serviciu non-stop pentru accesul pe piața criptocurităților, respectând toate normele legale. Avantajele sale incontestabile: instrumente de analiză a comerțului, burse de tranzacționare, semnale ale comercianților cu experiență și abilitatea de a lovi oferte personale cu alți utilizatori.

Unificat centru de gestionare a activelor
Acces rapid la active prin internet banking și aplicații pentru iOS, Android și Windows Phone. Centrul pentru gestionarea finanțelor, care reunește designul intuitiv și o platformă modernă pentru trimiterea și primirea de transferuri, taxare, operațiuni de schimb, conturi și investiții.

Conectarea conturilor externe
Primul serviciu în vrăjitoare mondială vă oferă posibilitatea de a conecta alte conturi de servicii financiare și schimburi Criptomonedă cu gestionarea ulterioară de către aceștia din contul MIDEX. Control complet al activelor de la un punct folosind chei private API.

Agregator de cotatii la bursa
Monitorizarea clară a cotațiilor schimburilor mondiale de criptografie cu notificări personalizate ale evenimentelor și un sistem avansat de analiză tehnică.

Toate schimburile de criptocurențe într-un singur loc
Centrul de tranzacționare centralizat cu criptocuritate nu are analogii în lume și vă permite să lucrați cu piețele de criptograme pentru o singură interfață. Câștigați între diferența dintre cursurile de schimb. Schimbul rapid de active între piețe, depunerea la distanță de distribuție a ordinelor și retragerea fondurilor, istoricul comerțului.

Securitatea sistemului Midex
Pe baza cercetărilor privind securitatea pieței, Midex a reușit să reunească un sistem de securitate fără egal oriunde. Ea ține cont de potențialele amenințări de orice fel care ar putea compromite datele sau ar putea duce la furtul de fonduri.

Principiul depozitării la rece
Activele de criptare de bază sunt stocate în afara internetului în portofelele la rece, cheile cărora sunt distribuite în mai multe părți și salvate separat. portofelele de agregare de zi cu zi sunt utilizate pentru operațiunile curente, valoarea fondurilor de ei este limitată de posibilele nevoi zilnice ale sistemului, și surplusurile sunt trimise la depozitare la rece în mod automat.

Contracte inteligente & Blockchain
Tehnologia Blockchain este utilizată pe scară largă în procesele de afaceri Midex, ceea ce face imposibilă înlocuirea sau pierderea datelor financiare.
Utilizarea contractelor Smart face ca Midex să fie un garant și imparțial pentru îndeplinirea obligațiilor față de utilizatorii sistemului.

Cât de mult voi câștiga?
Midex distribuie o parte din comisioanele de operațiuni ale schimbului și ale altor furnizori de servicii Midex zilnic, proporțional cu miza lor.
Valoarea dvs. de jetoane 1000
24h Volumul GDAX
Exchange 47242.56 BTC
Estimăm venitul pe 24 de ore 2.4752 dolari
Pentru a număra venitul estimat din mărcile Midex, trageți în interiorul unui cadru cantitatea de jetoane și alegeți un eșantion de schimb cu un volum de tranzacționare dorit.
Vom plăti astfel de bonusuri. Și este legal legal.
Respectăm cu strictețe toate reglementările și regulile. Toate informațiile despre funcțiile Tokensale găsiți în Termenii și condițiile noastre.

Alocarea de cote și de fonduri
Jetoane
=> Titularii de titular 65%
Pentru a număra venitul estimat din mărcile Midex, trageți în interiorul unui cadru cantitatea de jetoane și alegeți un eșantion de schimb cu un volum de tranzacționare dorit.
=> Echipa 20%
Cea de-a cincea parte a jetoanelor emise va fi folosită pentru echipa Midex. Toate jetoanele distribuite vor fi înghețate timp de 1 an pentru a controla aprovizionarea totală a pieței.
=> Consilieri și ambasadori 7%
Experții internaționali ne ajută să devenim mai buni.
=> Toate Bounties 8%
Bounties sunt instrumente populare pentru a acorda atenție societății proiectului.

Fonduri
=> Marketing 10%
Relații publice. Programe de loialitate. Noua atracție a utilizatorilor.
=> Legal 10%
Licențiere. Complience. Audit.
=> Dezvoltare 20%
Dezvoltarea produselor financiare. Dezvoltarea tehnică.
=> Operațiuni 10%
Procesarea bancilor. Furnizarea de servicii internaționale pentru clienți. Integrarea soluțiilor tehnice pe platformă.
=> Lichiditate 50%
Jumătate din investițiile colectate vor fi utilizate pentru a face lichid de schimb. Schimbul ar trebui să aibă o lichiditate ridicată din primele zile ale activității sale operaționale pentru a atrage noi utilizatori.

Midex Roadmap
➤ S-a făcut deja
Schimbul de criptocuritate
Serviciu de schimb
escrow
Web-platformă
Citate agregator
➤ Dezvoltare în curs
Piața P2Predit
Gestionarea activelor
Acceptarea plăților
Trading API
Aplicații mobile
PI liensense
Participarea la SWIFT
Blockchain
➤ Dezvoltare în curs
Licență bancară
Salvarea conturilor
Decontarea conturilor
Eliberarea cardurilor din plastic
Gestionarea activelor
Crypto Exchange agregare
Cryptomats
➤ Q2, 2019 Gata pentru investiții
Crearea monedei Midex
împrumut
Program educațional
Sistemul MidexSecure
Rețeaua de comerț social
➤ Q4, 2019 Gata pentru investiții
Venture investment
asigurare
Servicii de brokeraj
ICO Marketplace
➤ 2020 Gata pentru investiții
Asigurari premium

Rețea de tranzacționare socială

Contactați-ne :
Site-ul oficial | Hârtie albă | Telegramă | Facebook | stare de nervozitate | milostivire

Autor : kartasi
Eth : 0x73bBf76D7499Ca2A930095355184b798b2c31C5A